Køberrådgivning

Køb af hus er en af de største beslutninger vi træffer i livet. Derfor er det ekstra vigtigt at drømme boligen ikke gemmer på kedelige overraskelser.

KW Rådgivning tilbyder uvildig byggeteknisk rådgivning af din måske kommende bolig. På den måde får du syn for sagen og kan træffe valget om en evt. handel på et oplyst grundlag.

De tekniske rapporter som tilstandsrapport, energimærket og el- installationsrapporten er gode pejlemærker, men de fortæller sjældent det fulde billede af husets stand, kvalitet og ikke mindst udfordringer.

Ved køb af enten lejlighed eller landejendom tilbydes der hverken tilstandsrapport eller ejerskifteforsikring. Her kan det i mange tilfælde være endnu vigtigere med hjælp fra en byggeteknisk rådgiver i købsprocessen.

Meningen med en byggeteknisk rådgivning er at sørge for at give evt. fremtidige ejere et dybere og bedre kendskab til deres fremtidige ejendom.

En køberrådgivning vil i mange tilfælde indeholde:

  • Gennemgang af de relevante dokumenter (hvis de medfølger).
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af ejendommen, hertil mundtlig gennemgang og forklaring af ejendommens fejl og mangler.
  • Mundtlig vejledning vedr. evt. nødvendige (0-2 år) renoveringsopgaver i forbindelse med overtagelse af ejendommen.
  • Introduktion til hustypen og mundtlig rådgivning om forventet vedligehold af ejendommen de næste 5-10 år.

Hvis der ønskes en rapport vedr. registreringer, forslag til renoveringsopgaver eller vedr. vedligehold aftales dette inden besigtigelsen.